Kreu Aktualitet Kërkesa e mjekut Edvin Prifti për rikthimin e parave të sekuestruara është...

Kërkesa e mjekut Edvin Prifti për rikthimin e parave të sekuestruara është rrëzuar nga Gjykata e Posaçme

63

Ish-shefi i kardiologjisë në QSUT u arrestua  pas një hetimi të SPAK.

Ai u akuzua për marrje rryshfeti ndaj  kryesekretares së Gjykatës së Krujës, Manuela Mallakuçi për t’i operuar nënën.

Gjatë kontrollit në banesë dhe në zyrën e tij iu gjetën 250 mijë euro dhe 160 milionë lekë.

Mjeku Edvin Prifti ka pretenduar se pasuria e tij buron nga paga e tij në punën si mjek  nga seminaret dhe aktivitetet ndërkombëtare ku ka marrë pjesë si dhe nga pronat e trashëguara.

Previous articleTiranë – Legalizimi i Pallateve të Braktisura nga Ndërtuesit
Next articleBerisha Thirrje nga Pogradeci Ramës