Kreu Politika Berisha Thirrje nga Pogradeci Ramës

Berisha Thirrje nga Pogradeci Ramës

59

Në tourin e radhës nga Ish- Kryeministri Sali Berisha në qytetin e Pogradecit është pritur nga simpatizantët e Partise Demokratike me brohëritje dhe me entuziazëm.

Slogani I Foltores Më Të Fortë – Më Të Hapur

Ai u Shpreh së këto takime janë pro Amerikane se çdo takim tjeter. Ish Kryeministri Berisha I bën thirrje Kryeministrit Rama për debat publik .

Previous articleKërkesa e mjekut Edvin Prifti për rikthimin e parave të sekuestruara është rrëzuar nga Gjykata e Posaçme
Next articleDurrës – Arrestohet 1 shtetas i shpallur në kërkim